Gnorpen Splashimage
Medlemsfoto
1110 dagar sedan av

Sitter på semester i Grekland och väntar spänt på att säsong 7 av Diablo skall starta. Precis som flera andra hade jag verkligen sett fram emot att spela Witch Doctor med Helltooth-settet! Med lite nya tweaks som kommit fram under PTR’en skulle äntligen WD bli en lite snabbare DPS än tidigare. Äntligen! Flera proffsiga D3-spelare hade byggt fina blanka builds runt detta.

För någon timme sedan, alldeles före startskottet på säsongen, kommer Blizzard med en hotfix som berör en viss stat på en ring som används i denna build (Ring of Emptiness) vilket gör hela Helltooth-settet obrukbart! Den stat de ändrar är den som ger en DMG-buff baserat på antalet pets som WD har med sig, och eftersom tanken med just denna build är att karaktären i sig inte har någon DMG alls, bara pets’en har DMG, så blir ringen, och i förlängningen hela Helltooth-settet, bara fånigt att köra.

Alternativet är att köra Jade-settet på WD’n, men den är ju erkänt tråkig.

Ja, ja… Det blir väl att köra Demon Hunter-builden med Unhallowed även denna säsong.

Lite mer om patchen från Blizzard finns att läsa här.