Gnorpen Splashimage
Medlemsfoto
2425 dagar sedan av

Hej alla.
Jag sitter på ett Grafikkort Asus 6870 som jag funderar på att skrämma upp lite medan jag väntar på att hitta ett nytt. (Funderar på ASUS GTX 670 DirectCU II men den verkar det vara leverans problem med)

Någon som kan supportera med hur man trimmar sitt grafikkort permanent? Har provat med Asus Smartdoctor och det verkar finnas en del att ta av, men det måste göras om varje gång datorn startas. Hur gör man så att det ligger kvar på den önskade inställningarna?

 • Medlemsfoto
  DoGGen:

  Har du provat med MSI afterburner ??

  2425 dagar sedan
 • Medlemsfoto
  Joshen:

  Nej, har läst lite om det, men om det är något du rekommenderar ska jag ta en noggrannare titt

  2425 dagar sedan
 • Medlemsfoto
  DoGGen:

  Jag använder MSI på mitt Gigabye kort .. Funkar klockrent .

  2425 dagar sedan
 • Medlemsfoto
  Joshen:

  Eller så blir det ett 660, och SLI om något år…. klurigt det här med grafikkort, och det finns en jäkla massa varianter.

  Största problemet jag har nu tror jag beror på minnesbristen…

  2425 dagar sedan